Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Hydrofor

Hydrofor används för att avlasta vattenpumpen och fungera som ett förråd. Den gör så att pumpen inte behöver arbeta vid varje spolning – med andra ord varje gång en vattenkran öppnas. Den vanligaste storleken för ett normalt hushåll är 150 liter.

Läs mer...

Hydroforer finns i olika material. Har du aggressivt eller bräckt vatten är det lämpligt med en hydrofor i glasfiber. Glasfiberhydroforen är dessutom enkel att hantera vid montering. Hos oss hittar du även en hydrofor i rostfritt stål samt tillbehör.

Hydrofor fungerar som en reserv

I en hydrofor har vattnet kontakt med luften vilket gör den lämplig om man har svavelväte eller järn i vattnet. Hydropressen och hydrofor fungerar även som en reserv när pumpen inte hinner med och ser till att du får ett jämt och bra tryck på vattnet i hela huset.

Lägsta och högsta tryck

När trycket i tanken går under ett förinställt lägsta tryck (20–40 psi) ser tryckströmbrytaren på pumpen till att pumpen startar. Pumpen fortsätter att jobba tills det att det förutbestämda högsta trycket är uppnått (40–60 psi).

Vi vägleder dig rätt

Undrar du vilken hydrofor som passar din situation bäst eller önskar du rådgivning om ett specifikt tillbehör? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot