Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Tvättställsblandare

En ny tvättställsblandare kan ge ditt badrum ett rejält lyft! Hos oss hittar du kvalitetsblandare från det välkända Damixa som ingår i FM Matsson Group. Vid köp av en Damixa tvättsällsblandare är det förutom valet av design viktigt att tänka på om det skall vara en engrepps- eller tvågreppsblandare. I vårt sortiment hittar du tvättställsblandare i olika design, finish, material och prisklasser. Välkommen att utforska vårt utbud!

Underhåll av din tvättställsblandare

För att hålla din tvättställsblandare ren och i god funktion samt med lång livslängd rekommenderar vi att blandaren endast torkas med en fuktig trasa eller liknande. Vissa rengöringsmedel kan skada blandaren och bör därför undvikas.

 

Att tänka på

Ett byte av tvättställsblandaren skall ske på ett fackmannamässigt sätt. Är du osäker på hur monteringen skall göras så rekommenderar vi att du tar kontakt med en utbildad rörmokare för att vara på den säkra sidan.

 

Vägledning kring Damixa tvättställsblandare

Om du har några frågor kring en Damixa tvättställsblandare i vår webbshop är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, så vägleder vi dig rätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot