Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Köksblandare

Här har vi valt ut ett antal populära Damixa köksblandare som vi säljer till riktigt låga priser. Något som är bra att tänka på vid köp av köksblandare är att den skall vara så hög att kastruller och i vissa fall även hinkar kommer under kranen. Det är också en fördel att välja en variant som är lätt att rengöra då den annars lätt samlar på sig en mängd bakterier. Det är också bra att kolla upp vilken blandare som diskbänken är förberedd för (en- eller tvågreppskran) samt om modellen du köper ska ha diskmaskinsavstängning eller inte.

Damixa köksblandare med diskmaskinsavstängning

Hos oss hittar du självfallet olika Damixa köksblandare med diskmaskinsavstängning. Det innebär att det finns ett litet vred på blandarens fot som stänger av, eller sätter på, vattentillgången till diskmaskinen. Ha som vana att stänga av vredet när diskmaskinen inte används. Det är ett enkelt sätt att minska riskerna för fukt- och vattenskador. En modell kommer i regel i med två utföranden, en med diskmaskinsavstängning och en utan.

 

Våra modeller

I vårt sortiment hittar du modeller med varierande funktioner och design. En stor praktisk skillnad att ta ställning till är om du vill ha en hög pip eller ett mer långsmalt utförande. Även estetiken skiljer sig åt och där kan vi erbjuda både runda pipar och köksblandare av mer traditionell karaktär med rakare former. Ser vi till ytbehandlingarna så varierar även dessa. Här väljer du mellan en klar eller matt finish. För dig som efterlyser en köksblandare med handdusch erbjuds detta i Damixas produktserie SPACE.

 

Vägledning kring Damixa köksblandare

Om du har några frågor som rör en Damixa köksblandare i vår webbshop är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot