Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Badkarsblandare & duschblandare

En badkarsblandare eller duschblandare är en av duschens viktigaste komponenter. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment från högkvalitativa Damixa som är en del av FM Mattson Mora Group. Blandarna håller riktigt hög kvalitet och kommer med flera användbara funktioner, t.ex. Eco-Save vattensparfunktion och duschslangar med anti-twistfunktion. Den tidlösa designen har sina rötter i den danska hantverkstraditionen. Badrummet får direkt ”det lilla extra” med deras produkter. Systemen har både huvud- och handdusch och de är utrustade med termostater som säkerställer en jämn vattentemperatur.

Välj rätt Damixa duschblandare

Du kan anpassa valet av Damixa duschblandare beroende på hur du duschar och vilka funktioner du värdesätter mest. Om du väljer en kombinerad tak- och handdusch kan du med enkelhet variera ditt sätt att duscha. Att välja en duschblandare där handduschen har möjlighet till olika strålbilder kan vara praktiskt om du har tjockt hår och behöver en hårdare stråle för att lättare kunna skölja ur schampot ur ditt hår.

 

Att tänka på innan köp

När du skall byta duschblandare är det viktigt att se till att den är kompatibel med det väggfäste du har i hemmet. Europastandarden är 150 mm mellan anslutningsnipplarna. I Sverige har standarden varit 160 mm, men även 150 mm används här. Det är viktigt att noggrant följa monteringsinstruktionerna som följer med blandaren för att säkerställa att installationen flyter på som tänkt.

För att försäkringen skall gälla vid en eventuell vattenskada så måste duschblandaren vara fackmannamässigt installerad. Är du osäker på hur jobbet skall utföras så rekommenderar vi att du anlitar en fackman.

 

Egenskaper hos Damixa badkarsblandare

Väljer du en Damixa badkarsblandare kan du se fram emot flera smarta funktioner. Först och främst har de keramiska insatser som styr vattentrycket. En insats i keramik är otroligt slittålig. Blandarna kommer med 1/2" anslutning för handduschslang. Exempel på fler funktioner/egenskaper är Eco-Save vattensparfunktion, låg ljudklass och ett riktigt jämnt vattenflöde.

 

Har du några frågor om en specifik dusch och badkarsblandare från Damixa? Då ska du intetveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot