Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Badkars- och duschblandare

 

 

Duschblandaren är en av duschens viktigaste komponenter. Vi har valt ut ett mindre sortiment med duschblandare som håller hög kvalitét, har bra funktioner och sist men inte minst har snygg design. Systemen har både huvuddusch och handdusch. De är även utrustade med bra termostater som säkerställer en jämn temperatur på vattnet under hela duschen.
 

Läs mer...

Tips vid köp av ny duschblandare

Valet av duschblandare beror även på hur du duschar. Med en kombinerad tak- och handdusch kan du enklare variera ditt sätt att duscha. Att välja en duschblandare där handduschen har möjlighet till olika strålbilder kan vara praktiskt om du t.ex. har tjockt hår och behöver en hårdare stråle för att lättare kunna skölja ur schampot ur ditt hår.

 

Viktigt att tänka på vid byte av duschblandare

När du skall byta duschblandare är det viktigt att se till att den är kompatibel med det väggföste som du har. Europastandarden är att det är 150 mm mellan anslutningsnipplarna. I Sverige har standarden varit 160 mm men även 150 mm används här. Det är viktigt att noggrant följa monteringsinstruktionerna som följer med duschblandaren.

 

Byta ut duschblandaren själv?

För att försäkringen skall gälla vid en eventuell vattenskada så måste duschblandaren vara fackmannamässigt installerad. Är du osäker på hur jobbet skall utföras så rekommenderar vi att du anlitar en fackman.

Duschblandare

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot