Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Blandare

Här hittar du blandare till kök, tvättställ och dusch från välkända Damixa som är en del av FM Mattson Group. Deras blandare kännetecknas av en stilren design (inte konstigt då de är en del av den danska designtraditionen) och riktigt hållbara materialval. I underkategorierna nedan kan du exempelvis hitta köksblandare med diskmaskinsavstängning och utdragbar handdusch, tvättställsblandare i krom eller tenn och badkars- och duschblandare i olika utföranden. Det finns även något för dig som söker efter tillbehör och reservdelar.

 

Vad kännetecknar en Damixa blandare?

En Damixa blandare kännetecknas av sin höga kvalitet och tidlösa design som attraherar nya kunder i generation efter generation. Företaget har anor sedan långt tillbaka, redan 1932 bildades företaget i den danska staden Odense. Faktum är ett de var först ut på europeiska marknaden med att erbjuda en engreppsblandare för badrum- och kök.

Ytterligare en sak som man slås av på en Damixa blandare är dess användarvänlighet. Här gäller enkla linjer, elegant och sparsmakad design och ergonomisk utformning. När dessutom materialvalen är såpass genomtänka och hållbara är det ingen överraskning att Damixa fortsätter att vara relevanta år efter år.

 

Kontakta oss

Har du några frågor om en Damixa blandare eller vill du komma i kontakt med oss kring något som rör din beställning? Då ska du inte tveka att höra av dig till vår kundservice, så hjälper vi dig vidare.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot