Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Slamavskiljare

En slamavskiljare är en anordning som används för att separera fasta partiklar (slam) från flytande avloppsvatten. Slamavskiljaren är vanligtvis en tank som är placerad mellan fastigheten och det kommunala avloppsnätet. Avskiljaren separerar grova partiklar från vattnet, vilket gör att den infiltrationen inte täpps igen. Trekammarbrunnen är den vanligaste slamavskiljaren.

Varumärke

Visar 2 av 2 produkter

När används en slamavskiljare?

Slamavskiljare används vanligtvis i bostadsområden där det inte finns någon tillgång till det kommunala avloppsnätet och där enskilda avloppssystem används. Slamavskiljaren måste rengöras regelbundet för att avlägsna ansamlat slam och förhindra överflöd av fast material i avloppssystemet. Detta görs för att förhindra stopp och andra problem.

 

BAGA slamavskiljare

BAGA slamavskiljare är välkända på marknaden för sin höga kvalitet. Faktum är att slamflykten från avskiljaren knappt är mätbar. Det gör att väldigt lite slam passerar till efterföljande bäddar, vilket är en klar fördel då det minskar risken för igentäppning. Med BAGA slamavskiljare kan du dessutom pumpa direkt från den integrerade pumpbrunnen. Det är inte svårt att förstå varför dessa slamavskiljare gång på gång lyfts fram som en av marknadens mest effektiva alternativ. Deras process- och funktionsgaranti gäller i tio år, så det är ett väldigt tryggt val.

 

Pipelife slamavskiljare

Pipelife avskiljare är välkända då de tillverkas av en ledande plaströrsproducent i Europa. Både materialval och funktion är av högsta klass. Deras trekammabrunn Septic III är ett utmärkt val för om du söker en slamavskiljare med en 2000 liters-tank för ditt hushåll. Septic III rekommenderas för hushåll upp till 5 personer. Du har möjlighet att komplettera med ett stigarrör hos oss.

 

Hitta rätt Pipelife & BAGA trekammarbrunn

Har du några frågor om en Pipelife- eller BAGA trekammarbrunn i vårt sortiment är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Hos oss på BilligtVVS är det smidigt att handla kvalitetsprodukter till riktigt låga priser. Du kan se fram emot snabb leverans och du har alltid 150 dagars returrätt på ditt köp.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot