Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Fallskydd

Fallskydd avser vanligtvis ett skyddssystem eller anordning som förhindrar att personer eller objekt faller från höga platser eller in i öppningar. Hos oss hittar du högkvalitativa fallskydd för brunnar i betong- eller plast samt avlopp som förhindrar att någon faller ner i öppningen. Denna säkerhetsutrustning kan vara särskilt viktig på arbetsplatser där sådana brunnar kan vara öppna under underhåll eller konstruktion.

Varför behövs fallskydd för brunnar?

Fallskydd för brunnar är nödvändiga av flera skäl, framför allt för att garantera säkerheten för människor. Ett fall i en brunn kan leda till allvarliga skador eller till och med dödsfall, särskilt om brunnen är djup eller innehåller vatten. Barn är av naturen nyfikna och inte alltid medvetna om riskerna i sin omgivning. Ett ordentligt fallskydd minskar risken för olyckor kopplade till barns utforskande och äventyrliga utflykter.

Varje år inträffar incidenter i obevakade brunnar, med skador som varierar från mindre skrubbsår till allvarliga konsekvenser som dödsfall.

 

Underhåll och arbetsplatssäkerhet

På platser där brunnar regelbundet underhålls eller inspekteras kan fallskydd hjälpa till att skydda arbetare från olyckor, särskilt dimmiga väderförhållanden eller när synligheten är begränsad av annan orsak.

Beroende på hur brunnen är utformad kan det även finnas förordningar som kräver dessa skydd för att förhindra olyckor, då kraven på en säker arbetsmiljö måste uppfyllas. Ordningsregler inom detta område finns exempelvis att läsa i Ordningslagen.

 

MIA Fallskydd från Mardam

Hos oss hittar du de välkända MIA Fallskydden från Mardam. Detta företag har anor redan från 1920-talet och är ett säkert kort som står för kvalitet och säkerhet. Helt enkelt de egenskaper man förknippar med säkerhetsprodukter av detta slag.

 

Vägledning kring våra produkter

Om du har några frågor eller funderingar kring de fallskydd för brunnar eller avlopp som finns i vårt sortiment är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi på BilligtVVS är fast beslutna om att det ska gå snabbt och enkelt att beställa VVS-produkter från kvalitetvarumärken till låga priser på nätet. Hos oss har du alltid 150 dagars returrätt och du kan se fram emot snabba leveranser. Välkommen med din beställning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot