Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Ställdon | Passar till LK, Uponor, Roth, Thermotech med flera

Ställdon (även kallad aktuator) behövs för att elektroniskt reglera temperaturen på golvvärmen. Ställdonen finns som 24V-variant för trådbundna system alt. 230V för trådlösa system. Förutom detta så går de att få som NC = Normally closed, eller NO = Normally open. NC betyder att ställdonet är stängt i grundläge (när det inte är strömsatt) och NO betyder det motsatta.

Läs mer...

Varumärke

Ställdonet monteras på returventilen på golvvärmefördelaren. Ställdonen behöver kompletteras med en kopplingsbox för trådlösa termostater alternativt en kopplingsbox för trådbundna termostater. Kopplingsboxen monteras i anslutning till ställdonen och fördelaren medan rumstermostaterna placeras i varje rum.

Våra ställdon passar till de flesta golvvärmefördelare på marknaden men behöver då kompletteras med rätt adapterring. Är du osäker över vilken adapterring som passar just din fördelar så laddar du ner dokumentet "hitta rätt adapterring" som du hittar på varje adapterrings produktsida. Mät samt fyll i dokumentet. Returnera det sedan till oss via mail så hjälper vi dig att hitta rätt adapterring.

Om ni inte hittar eller har några funderingar gällande vilket ställdon ni behöver så kan ni kontakta oss med information om er fördelare så ska vi försöka hjälpa dig till rätt ställdon.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot