Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Ställdon | Passar till LK, Uponor, Roth, Thermotech med flera

Ställdon för golvvärme (även kallad aktuator) behövs för att elektroniskt reglera temperaturen. Hos oss hittar du en 24V-variant för trådbundna system och en 230V-variant för trådlösa system. De kan fås som NC = Normally closed eller NO = Normally open. NC betyder att ställdonet är stängt i grundläge (när det inte är strömsatt) och NO betyder det motsatta. Ställdonen passar för fördelare från LK, Uponor, Roth, Thermotech m.fl.

Läs mer...

Varumärke

Montering av ställdon för golvvärme

Ställdonen monteras på returventilen på golvvärmefördelaren. Ställdonen behöver kompletteras med en kopplingsbox för trådlösa termostater alternativt en kopplingsbox för trådbundna termostater. Kopplingsboxen monteras i anslutning till ställdonen och fördelaren medan rumstermostaterna placeras i varje rum.

 

Komplett med adapterring

Våra ställdon passar till de flesta golvvärmefördelare på marknaden och levereras komplett med rätt adapterring.

Om du har några frågor om vilket ställdon du behöver så kan du alltid kontakta oss med information om din fördelare, så ska vi försöka hjälpa dig till rätt produkt. Du kan alltid mejla in en bild på din fördelare eller ringa oss på 0570–19440.

 

Kvalitetsprodukter till låga priser

Hos oss på BilligtVVS handlar du välkända varumärken till låga priser. Leveransen går snabbt och du har alltid 150 dagars returrätt. Vår bestämda uppfattning är att det ska vara enkelt och fördelaktigt att handla golvvärme och tillhörande produkter som ställdon online. Välkommen med din beställning!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot