Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

EPS-skiva

Här kan du köpa EPS-skiva i form av spårad cellplastskiva med aluminiumfolie. Produkten kommer i olika utföranden och vi kan erbjuda 13 mm (lågbyggd), 25 mm och 50 mm. Tryckhållfasthetsklassen på skivorna är genomgående S300 och det funkar fint att lägga klinkers direkt på cellplastskivan utan mellanskiva. EPS-skivorna är avsedda för 12- eller 17 mm golvvärmeslang och passar för olika typer av övergolv.

Bygghöjd

Varumärke

Visar 4 av 4 produkter

I vilket utrymme ska du lägga EPS-skiva?

Branschreglerna gör gällande att det krävs ett skikt med spackel och nätarmering ovanpå systemet om du ska lägga EPS-skivor i våtutrymmen. På våtutrymmen har bjälklaget fuktspärr, i form av golvbrunnar i de flesta fall. Det gäller i de flesta fall badrum, tvättstuga och lite modernare pannrum. Ska du lägga EPS-skivor i torra utrymmen går det bra att lägga klinkern direkt på systemet. Värmegolvskivor från BEVISAB ska vara limmade mot underlaget.

 

Komplettera med aluminiumtejp

Många väljer att komplettera med TESA aluminiumtejp. Den räcker för 50 meters längd och 50 mm bredd. Det är en stabil tejp som kan användas för tätning av isoleringsmaterial och rör. Den tål temperaturer i ett omfattande temperaturspann, från -40 °C till +160 °C.

 

Har du några frågor om en EPS-skiva?

Om du har några frågor kring en specifik EPS-skiva i vårt sortiment ska du inte tveka att kontakta vår kundservice. Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av golvvärmeprodukter, oavsett vilket projekt du står inför. Dessutom går leveranserna snabbt och om något inte passar har du 150 dagars returrätt. Välkommen till BilligtVVS!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot