Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Elpanna – Golvvärme

En elpanna för golvvärme är en smidig och komplett uppvärmningslösning för exempelvis attefallshus, fritidshus, garage, tillbyggnader, uterum och liknande platser. Det är en prisvärd lösning som fungerar ypperligt som värmekälla för både golvvärme och radiatorer. I vårt sortiment hittar du storsäljaren Kospel Elpanna som är omställningsbar mellan 2/4/6/ eller 8kW (2kW - 230V, 4/6/8kW - 400V) där både expansionskärl och cirkulationspump är inbyggda.

Varumärke

Visar 3 av 3 produkter

Fördelar

En elpanna för golvvärme är både diskret och smidig att använda. Eftersom pannorna monteras på väggen kan de placeras även i små utrymmen. En riktlinje är att pannan klarar av att värma upp ytor upp till ca 160m2 (vid effektbehov på 50w/m2). Har du behov av uppvärmning för större ytor än så är oftast jord- eller bergvärme alternativt luft-vatten värmepump ett bättre alternativ.


Köp en billig elpanna

Som tidigare nämnts är detta en pålitlig men billig elpanna till golvvärme för dig som exempelvis vill värma upp en stuga, uterum, tillbyggnad eller andra liknande ställen. Har du några frågor du vill bolla med oss i samband med ditt köp? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot