Fråga oss gärna! 0570-19440 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vattenburen golvvärme till bra priser!

 

vattenburen golvvärme


Här hittar du produkter inom vattenburen golvvärme från vårt eget varumärke Bevisab. Tack vare ett nära samarbete med några av Europas största producenter av produkter för vattenburna golvvärmesystem kan vi erbjuda dig kvalitétsprodukter till mycket bra priser! Bevisab golvvärme har sålts till 1000-tals nöjda kunder genom åren!
 

Golvvärme med lång livslängd och hög effektivitet

Produkterna är noga utvalda och sammansatta för att du som kund ska få ett så energieffektivt och smart system med vattenburen golvvärme som möjligt. Som en extra trygghet erbjuder vi våra kunder upp till 150 dagars returrätt på våra produkter, förutsatt att varan är oanvänd och returneras i originalförpackningen.

Våra golvvärmeprodukter är energieffektiva, lätta att arbeta med och mycket uppskattade av våra kunder som består av både privatpersoner och professionella installatörer. 
 

Upplev komforten från vattenburen golvvärme

Känslan att gå på ett golv som är uppvärmt av golvvärme är underbar. Förutom den höga komforten så är det effektivt att värma upp ditt hus med golvvärme. Hela golvytan blir uppvärmd vilket innebär att man i de flesta fall kan sänka framledningstemperaturen från sin värmepump jämfört med om samma yta skulle värmas upp utav radiatorer. Golvvärme frigör även golvyta och gör varje kvadratmeter användbar.
 

Smart golvvärme med självjusterande regleringssystem

Med vår trådlösa golvvärmereglering Alpha IP får du en framtidssäkrad golvvärmestyrning med oändliga möjligheter! Det flexibla och stabila systemet ger dig behaglig värme i alla de rum du önskar. Systemet lär sig hur snabbt ditt rum reagerar på golvvärmen och minimerar temperatursvängningar. Denna funktion kan ge energibesparingar på upp till hela 20%! Systemet kan enkelt styras via en gratis app i din smartphone. Läs mer om Alpha IP här!
 

System för installation vid renovering och nybyggnation

Bevsiab golvvärme är anpassad för att användas vid både renovering av allt från en liten toalett till ett helt hus, men även vid nybyggnation.

Det finns flera olika sätt att installera vattenburen golvvärme i ditt hus. Förutsättningarna varierar beroende på om det är ett nybygge eller om du skall utföra en renovering. Oavsett om du vill gjuta in golvvärmerören i en platta, använda spårade spånskivor eller lägga golvvärmen direkt på bjälklaget så har vi alla produkter du behöver!

Vet du inte vilket alternativ du ska ha? Kontakta oss direkt så vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt!
 

Materialkostnad för vattenburen golvvärme?

Kostnaden varierar mycket från projekt till projekt. Allt hänger på vilka förutsättningar som just ditt hus har. I vår blogg hittar du några exempel för att du lättare skall få en uppfattning av prisbilden. Bloggen hittar du här.
 

Vi hjälper dig under hela processen

Våra tekniker hjälper dig med allt från teknikfrågor till lägg-ritning med flödesberäkning för vattenburen golvvärme både före, under och efter installationen!

Använd gärna vårt populära offertformulär där du enkelt fyller i antal rum, rumsstorlek, väljer önskat förläggningssätt m.m. så skräddarsyr vi ett golvvärmepaket efter dina önskemål. Offertformuläret hittar du om du klickar på denna länk: offert vattenburen golvvärme.

Alla vattenburna golvvärmepaket levereras hem till dig med vår speditionspartner Schenker. Enklare kan det inte bli att handla golvvärme!

 

Att tänka på vid installation av vattenburen golvvärme

  • Det är rekommenderat att ha minst en slinga per rum då man annars mister möjligheten att reglera rumstemperaturen individuellt i de rum man slår ihop på en slinga.

  • Golvvärmeslingor bör helst inte överstiga 80-90m per slinga då längre slingor kan ge dåligt med värme i golvet. Dela då helst upp värmeytan i flera slingor.

  • Avståndet mellan slingorna är cc 200mm vid 16/17mm golvvärmerör och cc 300mm vid 20mm golvvärmerör. I vissa byggnationer där man ej fullvärme t.ex. verkstadslokaler, lagerhallar m.m. kan man öka avståndet på golvvärmeslingorna ytterligare.

  • Tänk på att isolera nedåt så att inte golvvärmen värmer marken under huset vilket kan medföra problem med fuktvandring. Boverket rekommenderar minst 250mm isolering.

  • För att få optimal komfort rekommenderar vi att komplettera golvvärmen med rumstermostater. Vi har både trådbundna och trådlösa system, med eller utan app-styrning.

     
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot