Fråga oss gärna! 0570-19440 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vattenburen golvvärme

Vattenburen golvvärme är ett populärt och effektivt uppvärmningssätt som värmer skönt mot fötterna. Vattnet drivs runt genom slingor i golvet, som fördelar värmen på ett väldigt trivsamt sätt. Hos oss hittar du ett stort antal produkter inom vattenburen golvvärme från vårt eget varumärke Bevisab samt flera av Europas största producenter. Tack vare nära samarbeten med marknadsledande leverantörer kan vi erbjuda kvalitetsprodukter till låga priser. Vi är stolta över att ha levererat vattenburen golvvärme till 1000-tals nöjda kunder genom åren. Hitta produkterna som matchar dina behov!

Populära produkter i underkategorierna

Vattenburet golvvärmesystem med lång livslängd 

Produkterna i vårt sortiment är noga utvalda och sammansatta. Detta för att du som kund ska få ett så energieffektivt golvvärmesystem som möjligt.

Som en extra trygghet erbjuder vi våra kunder upp till 150 dagars returrätt på våra produkter. Returrätten gäller vattenburen golvvärme samt för övriga sortimentet, förutsatt att varan är oanvänd och returneras i originalförpackningen.

Våra golvvärmeprodukter är energieffektiva och lätta att arbeta med. Detta har gjort dem mycket uppskattade av våra kunder. Vår kundbas består både av privatpersoner och professionella installatörer. Att investera i ett vattenburet golvvärmesystem lönar sig på sikt, vilket vi kommer in mer på längre ned i texten.

Att lägga vattenburen golvvärme ökar komforten

Känslan att gå på ett golv som är uppvärmt av golvvärme är underbar. Förutom att ge hög komfort så är det effektivt att värma upp ditt hus med golvvärme. Då hela golvytan blir uppvärmd kan man sänka framledningstemperaturen från sin värmepump, jämfört med om samma yta skulle värmas upp utav radiatorer.

Golvvärme frigör även golvyta och gör varje kvadratmeter användbar. Det är helt enkelt en bra idé att lägga vattenburen golvvärme i huset. Många förknippar vattenburen golvvärme med badrumsgolv, men faktum är att det går utmärkt att ha detta uppvärmningssätt i fler rum (exempelvis hallen, vardagsrummet eller tvättstugan).

Smart golvvärme med självjusterande regleringssystem

Med vår trådlösa golvvärmereglering Alpha IP får du en framtidssäkrad golvvärmestyrning med oändliga möjligheter! Det flexibla och stabila systemet ger dig behaglig värme i alla de rum du önskar.

Systemet lär sig hur snabbt ditt rum reagerar på golvvärmen och minimerar temperatursvängningar. Denna funktion ger energibesparingar på upp till hela 20%!

Systemet kan enkelt styras via en gratis app. i din smartphone.

Här kan du lära dig mer om trådlös golvvärmereglering!

Installera vattenburen golvvärme

Att installera vattenburen golvvärmne från Bevisab kan göras både vid renovering och nybyggnation.

Det finns flera olika sätt att installera vattenburen golvvärme i ditt hus. Förutsättningarna varierar beroende på om det är ett nybygge eller om du skall utföra en renovering.

Oavsett om du vill gjuta in golvvärmerören i en platta, använda spårade spånskivor eller lägga golvvärmen direkt på bjälklaget så har vi alla produkter du behöver!

Vet du inte vilket alternativ du ska ha?

Kontakta oss direkt så vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt!

Vattenburen golvvärme - Pris

Det är svårt att säga ett generellt "vattenburet golvvärme-pris" då kostnaden varierar mycket från projekt till projekt. Allt hänger på vilka förutsättningar som just ditt hus har. I vår blogg hittar du några exempel för att du lättare skall få en uppfattning av prisbilden. Läs en artikel om kostnaden för vattenburen golvvärme. Notera att det är möjligt att installera vattenburen golvvärme oavsett vilken annan värmekälla du har. Initialt är kostnaden oftast lite högre än att installera elburen golvvärme, men eftersom driftkostnaden är lägre är det en långsiktig investering. Det gäller framför allt om du har många kvadratmeter att täcka eller står inför en större renovering eller ett nybygge.

Vattenburet golvvärme-paket

Våra tekniker hjälper dig med allt från teknikfrågor till lägg-ritning med flödesberäkning för vattenburen golvvärme både före, under och efter installationen!

Använd gärna vårt populära formulär för att få en gratis golvvärmeoffert!

Här anger du antal rum, rumsstorlek, väljer önskat förläggningssätt m.m.

Vi återkommer inom 24 timmar med en offert till dig.

Alla vattenburna golvvärmepaket levereras hem till dig med vår speditionspartner Schenker. Enklare kan det inte bli att handla golvvärme!


Att tänka på vid installation av vattenburen golvvärme

  • Det är rekommenderat att ha minst en slinga per rum då man annars mister möjligheten att reglera rumstemperaturen individuellt i de rum man slår ihop på en slinga.
  • Golvvärmeslingor bör helst inte överstiga 80-90m per slinga då längre slingor kan ge dåligt med värme i golvet. Dela då helst upp värmeytan i flera slingor.
  • Avståndet mellan slingorna är cc 200mm vid 16/17mm golvvärmerör och cc 300mm vid 20mm golvvärmerör. I vissa byggnationer där man ej fullvärme t.ex. verkstadslokaler, lagerhallar m.m. kan man öka avståndet på golvvärmeslingorna ytterligare.
  • Tänk på att isolera nedåt så att inte golvvärmen värmer marken under huset vilket kan medföra problem med fuktvandring. Boverket rekommenderar minst 250mm isolering.
  • För att få optimal komfort rekommenderar vi att komplettera golvvärmen med rumstermostater. Vi har både trådbundna och trådlösa system, med eller utan app-styrning. Kolla även in vår sida för golvvärmeprodukter.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot