Fråga oss gärna! 0570-19440 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vattenburen golvvärme till bra priser!

 

vattenburen golvvärme


Här hittar du vårt eget varumärke Bevisab för vattenburen golvvärme. Tack vare ett nära samarbete med några av Europas största producenter av produkter för vattenburna golvvärmesystem kan vi erbjuda dig kvalitétsprodukter till mycket bra priser!

Produkterna är noga utvalda och sammansatta för att du som kund ska få ett så effektivt och smart system med vattenburen golvvärme. Som en extra trygghet erbjuder vi våra kunder upp till 150 dagars returrätt på våra produkter, förutsatt att varan är oanvänd och returneras i originalförpackningen.

Våra golvvärmeprodukter är energieffektiva, lätta att arbeta med och mycket uppskattade av våra kunder som består av både privatpersoner och professionella installatörer. 

Vattenburna golvvärmesystem

Känslan att gå på ett golv uppvärmt av golvvärme är underbar. Förutom komforten så är golvvärme ett effektivt sätt att värma ditt hus då hela golvytan blir uppvärmd vilket innebär att man i de flesta fall kan sänka temperaturen från din värmepump.

Oavsett om du vill gjuta in golvvärmerören i en platta, använda spårade spånskivor eller lägga golvvärmen direkt på bjälklaget så har vi alla produkter du behöver!
Vet du inte vilket alternativ du ska ha? Kontakta oss direkt så vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt!

Våra tekniker hjälper dig med allt från teknikfrågor till lägg-ritning med flödesberäkning för vattenburen golvvärme både före, under och efter installationen!

Använd gärna vårt populära offertformulär där du enkelt fyller i antal rum, rumsstorlek, väljer önskat förläggningssätt m.m. så skräddarsyr vi ett golvvärmepaket efter dina önskemål. Offertformuläret hittar du om du klickar på denna länk: offert vattenburen golvvärme.

Alla vattenburna golvvärmepaket levereras hem till dig med vår speditionspartner Schenker. Enklare kan det inte bli att handla golvvärme!

 

Att tänka på vid installation av vattenburen golvvärme

  • Det är rekommenderat att ha minst en slinga per rum då man annars mister möjligheten att reglera rumstemperaturen individuellt i de rum man slår ihop.

  • Golvvärmeslingor bör helst inte överstiga 80-90m per slinga då längre slingor kan ge dåligt med värme i golvet. Dela då helst upp värmeytan i flera slingor.

  • Avståndet mellan slingorna är cc 200mm vid 16/17mm golvvärmerör och cc 300mm vid 20mm golvvärmerör.

  • Tänk på att isolera nedåt så att inte golvvärmen värmer marken under huset vilket kan medföra problem med fuktvandring. Boverket rekommenderar minst 250mm isolering.

  • För att få optimal komfort rekommenderar vi att komplettera golvvärmen med rumstermostater. Vi har både trådbundna och trådlösa system, med eller utan app-styrning.

     
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot