Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Purus

Purus är en välrenommerad tillverkare av produkter för badrum, kök och andra krävande miljöer i Skandinavien. Företaget är ledande på marknaden och specialiserar sig främst på golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet.

Dimension

Varumärke

Visar 19 av 19 produkter

Purus har uppnått sin starka ställning på den nordiska marknaden genom att erbjuda pålitliga produkter av högsta kvalitet, nytänkande och en utmärkt kundsupport. Deras pålitliga produkter innebär att kunderna kan lita på att Purus produkter fungerar som de ska och är hållbara i användning. Företagets nytänkande gör att de är i framkant av produktutvecklingen och kan erbjuda innovativa lösningar för kundernas behov.

Purus har också ett rykte om att ha en utmärkt kundsupport, vilket gör att deras kunder kan känna sig trygga i sina köp och känna sig väl omhändertagna om de behöver hjälp eller support. Purus starka ställning på marknaden gör det till ett bra val för kunder som söker pålitliga produkter av hög kvalitet och utmärkt kundsupport.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot