Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Maxitherm

Maxitherm är en ledande tillverkare av kulvertsystem och erbjuder ett brett sortiment av flexibla kulvertsystem för alla typer av applikationer. Kulvertrör från Maxitherm är designade för att ha låga värmeförluster, vilket garanterar hög energieffektivitet och minskad miljöpåverkan.

Maxitherm har också ett stort utbud av kulvertsystem som är enkla att installera, vilket sparar tid och pengar. Maxitherms kulvertsortiment är mycket mångsidigt och täcker alla behov, från fjärrvärme och tappvarmvatten till fjärrkyla, dricksvatten och avloppsvatten. Oavsett om det gäller kulvert till ditt garage, verkstad eller attefallshus så har vi kulvert som passar dig!

Dimension

Typ

Varumärke

Visar 71 av 71 produkter

Kulvert värme

Har du bergvärme, fjärrvärme, vedpanna eller annan typ av uppvärmning så finns produkter som passar ditt behov. Värmekällan spelar ingen roll.

 

Effektiv kulvert

Ett viktigt kännetecken på våra kulvertrör är deras unika Lambda-värde, vilket är det lägsta i hela världen. Detta garanterar högsta möjliga effektivitet och hållbarhet. Oavsett om du behöver kulvertsystem för temperaturer från -30°C till +180°C, kan du lita på oss för att erbjuda högsta kvalitet och pålitlighet.

 

Dimensionering av kulvert

Behöver du hjälp med dimensionering? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot