Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

MAFA

          MAFA är ett svenskt företag som grundades år 1948 och har sedan dess specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa produkter för lagring och hantering av biomassaprodukter, såsom pelletsförråd. Företaget är beläget i Östersund och har sedan starten varit familjeägt och drivs idag av tredje generationen.   

MAFA har genom åren byggt upp en omfattande erfarenhet och expertis inom branschen vilket har gjort att företaget anses vara en ledande aktör i Sverige inom tillverkning av pelletsförråd och andra biomassaprodukter. MAFA är också välkända för sin höga kvalitet och goda kundservice, vilket har bidragit till deras långvariga popularitet och lojala kundkrets. 

Varumärke

Visar 2 av 2 produkter

Pelletsförråd - inomhus & utomhus

MAFA:s pelletsförråd finns i olika storlekar och utföranden för att passa olika behov och förutsättningar. Produkterna är tillverkade av högkvalitativt stål och levereras i delar för enkel montering på plats. Företaget har även utvecklat smarta lösningar för att underlätta hantering och påfyllning av pelletsförrådet.

Utöver pelletsförråd erbjuder MAFA även andra produkter såsom vedklyvar, vedmaskiner och olika typer av kärl för hantering av avfall och återvinning. Företagets produkter används främst av privatpersoner och mindre företag men även av större industrier och kommuner.

MAFA har en stark miljöprofil och strävar efter att minimera sin påverkan på miljön genom att till exempel använda sig av förnybara energikällor och återvunna material i sin produktion. Företaget är även engagerade i samhällsfrågor och stödjer olika organisationer och projekt som främjar en hållbar utveckling.

Sammanfattningsvis kan man säga att MAFA är ett svenskt företag med lång erfarenhet och hög expertis inom tillverkning av pelletsförråd och andra biomassaprodukter. Företaget har en stark miljöprofil och strävar efter att erbjuda hög kvalitet och god kundservice. MAFA:s produkter används av privatpersoner, företag och industrier runt om i Sverige och företaget är en ledande aktör inom branschen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot