Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

ESBE

ESBE är ett svenskt företag som specialiserat sig på utveckling och tillverkning av shuntautomatik och shuntventiler med mera. Shuntautomatik är en teknik som används för att styra och reglera flödet av värmeenergi i värmesystem, medan shuntventiler används för att reglera flödet av vätska eller gas i olika typer av system. De har lång erfarenhet inom branschen och erbjuder högkvalitativa produkter som är anpassade efter sina kunders specifika behov.

Vad utmärker ESBE AB?

ESBE AB har starkt fokus på innovation och utveckling, vilket gör att de alltid kan erbjuda de senaste teknologierna inom shuntautomatik, shuntventiler och ställdon med mera. De är en pålitlig leverantör som strävar efter att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.

ESBE är långt framme i sitt hållbarhetsarbete och de utvecklar sina produkter med målet att göra så lite miljöavtryck som möjligt. Designen är oftast stilrent nedtonad och produkterna har en imponerande användarvänlighet.

 

Var härstammar ESBE Sverige från?

ESBE Sverige har sitt huvudkontor i det gamla småländska stationssamhället Reftele i Gislaveds kommun. John August Skogsfors grundade bolaget redan 1906 så det är ett företag med anor som kan sin sak. Visste du förresten att grundaren såg till att Reftele fick elektricitet? Det är inte bara inom hydroniska lösningar som ESBE är pionjärer.

 

Har du några frågor om vårt sortiment?

Hos oss på BilligtVVS handlar du kvalitetsvarumärken från ESBE till riktigt låga priser. Leveranserna är snabba och dessutom har du 150 dagars returrätt på ditt köp. Har du några funderingar innan din beställning är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot