Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Boilermag

Boilermag specialiserar sig på magnetfilter. Magnetfiltrena är utformade för att ta bort järn- och magnetitfragment från centralvärmesystem och värmepannor, för att skydda dem från skador och förlänga deras livslängd.

 

Enkel installation

Magnetfilter från Boilermag är enkel att installera och kräver minimalt underhåll. De arbetar genom att dras till och fästa vid järn- och manganfragment i vattenflödet, så att de sedan enkelt kan tas bort vid filterbyte.

 

Förläng livstiden på ditt värmesystem

Användningen av Boilermags magnetfilter kan hjälpa till att förhindra korrosion och förbättra prestandan hos centralvärmesystem och värmepannor. Genom att ta bort skadliga fragment från vattnet, kan filter förhindra skador på systemen och förlänga deras livslängd.

Om du är intresserad av att skydda ditt centralvärmesystem eller värmepanna, bör du definitivt överväga att använda Boilermags magnetfilter. Detta är en enkel och effektiv lösning och vår erfarenhet av dessa gör det till ett pålitligt val!

 

Har du frågor?

Har du ytterligare frågor och funderingar om magnetfilter från Boilermag så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot