Fråga oss gärna! 0570-19440 eller info@billigtvvs.se

 •   Bra priser på kända märken
 •   Snabb leverans
 •   150 dagars returrätt

Fasadbelysning

Fasadbelysning


Med en fasadbelysning lyser du upp och skapar ett ljust, trevligt och välkomnande hem. I den här kategorin hittar du armaturer som ger ljus åt väggar och entréer på både privata hus och garage samt i offentlig miljö.

Att belysa en fastighets fasad kan göra väsentligt stor skillnad på husets utseende men det kan även vara snyggt att belysa fastigheten som exempelvis en stödmur. Förutom att din fastighet får ett bättre helhetsintryck så skapar utomhusbelysning även en känsla av trygghet.

Våra armaturer kommer från Norlys fasadbelysning vilka är kända för att hålla mycket hög kvalité samtidigt som de ligger i framkant vad det gäller design och funktion. I sortimentet finns något för alla smaker oavsett om du gillar den moderna eller den klassiska stilen. Många av våra armaturer finns i följande material: aluminium, koppar eller stål. De flesta av våra armaturer för fasadbelysning har skyddsklass II, vilket betyder att de är dubbelisolerade och inte behöver jordas. Obs! Detta gäller endast armaturer med skyddsklass II.

Norlys använder glas eller polykarbonat till sina armaturer.
 

Bra att tänka på vid val av fasadbelysning:

 • Välj en armatur som harmonerar i stil med husets utseende och ålder. Vid entrén kan du behöva en armatur med starkare sken, tänk dock på att inte välja en belysning som bländar den som ska in genom dörren eller den som öppnar dörren inifrån. Välj helst en armatur med nedåtriktat ljus vid din entré.
   
 • Se till att de olika armaturerna som du väljer till din fastighet har snarlik färgtemperatur så får du en enhetligt ljusbild runt din fastighet.
   
 • Använd gärna ett externt skymningsrelä eller ett relä/dimmer som styrs via solurs-funktion, detta sparar både energi samt ljuskällans livslängd.
   
 • Fasadbelysning brukar vara tänd längre perioder så för att spara energi är det ett smart val att välja en LED-lampa som förbrukar mindre med el samt har längre brinntid än en motsvarande halogen- eller lågenergilampa.
   
 • Tänk på att en installation av fasadbelysning skall utföras av en behörig elektriker.
   

Komplettera gärna din armatur med installationskabel , fästmaterial samt kabelskydd.

Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot